Ai Yori | Lycon waxing
14955
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14955,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

LYCON WAXING

Nieuw in de salon: Lycon waxing

Waxing is hot!

Met Lycon precision waxing wordt haar vanaf 1 mm moeiteloos gewaxt zonder huid irritatie en is nagenoeg pijnloos. Het maakt je huid super zacht en glad. Als je eenmaal met deze wax hebt kennis gemaakt, wil je nooit meer iets anders.

 

Waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid.

Lycon wax, op basis van natuurlijke ingredienten, zorgt voor een super glad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt. De wax is verrijkt met aromatische olieen en maakt iedere behandeling tot een aangename ervaring. De huid is na het waxen super zacht zonder irritaties. De Lycon wax hecht alleen aan de haren en plakt niet aan de huid. Dit betekent aanzienlijk minder pijn en irritatie. door de heerlijke geuren van o.a. aardbeien en lavendel, de leuke kleurtjes en klinkende namen van So Yummie en So Berry is een waxbehandeling echt geen straf meer.

 

Hot wax behandeling

De behandeling start met het schoonmaken en ontsmetten van de huid om vuil, transpiratie, deodorant en cosmetica te verwijderen. Hierna wordt er een pre-waxingolie aangebracht. De olie zorgt ervoor dat de wax niet aan de huid trekt maar alleen aan de haartjes hecht, hierdoor wordt de behandeling als comfortable en nagenoeg pijnloos ervaren. Dan volgt, tegen de haargroeirichting in, het aanbrengen van de wax die met een snelle beweging weer wordt verwijderd. Na de hotwax wordt de LYCOjet wax als nabehandeling ingezet, Effectief voor het verwijderen van korte en hardnekkig haar. De haren blijven hierdoor nog langer weg. De porien worden hierna gesloten en de huid gereinigd. Als laatste wordt er een tea-tree soothing cream aangebracht om de huid te hydrateren, te koelen, te verzachten en te verzorgden en wordt het gewaxte gebied behandeld met de  ingrown-X solution, de oplossing tegen ingegroeide haartjes en irritaties.

 

De voordelen van waxen op een rij.

  • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
  • Nagenoeg pijnloos
  • Zacht voor de huid
  • Geen huidirritatie of roodheid
  • De wax wordt aangebracht op een lage temperatuur
  • Verrijkt met essentiele olien
  • Heerlijke geuren zoals aardbei, vanilla en lavendel
  • Maakt je huid zacht en glad

 

Beautysalon Ai Yori stelt hoge eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandelingen en producten en kiest voor het ontharen voor de crème de la crème onder de waxen.

Benieuwd naar onze diensten?
Onze galerij geeft u een goede indruk!